baginbox-news

BAG IN BOX EXCUSES AMB CERTIFICACIÓ DO TERRA ALTA

Els bag in box de 3 litres d’Excuses a Doll són una clara aposta per el vi de qualitat amb DO Terra Alta, en un format ecològic i còmode, ja que permet a les persones gaudir d’una copa de vi mentre es garanteix que la qualitat no es deteriori durant moltes setmanes.

La selecció consta de dos vins de bag in box de 3 litres, que és l’equivalent a 4 ampolles de vi. Es tracta d’un vi blanc elaborat amb garnatxa blanca, que és la varietat emblemàtica de la Terra Alta, i un vi negre elaborat amb garnatxa negra i carinyena, que són les varietats mediterrànies per excel·lència.

La principal característica de l’envàs bag in box és que permet conservar el producte envasat amb tots els seus atributs de qualitat ja que la bossa es contrau a mesura que es buida, impedint d’aquesta manera el contacte del producte amb l’aire. Apart aïlla i protegeix el producte envasat de la llum que també pot alterar-lo.

Des dels seus inicis el sistema del bag in box es va concebre com un envàs alternatiu per a la venda de vi. I en poc temps s’ha fet popular en molts països, principalment a França i als països escandinaus, ja que es tracta d’un vi que presenta una relació qualitat-preu excel·lent.

L’evolució del bag in box al llarg dels anys reflecteix els canvis en els hàbits del consumidor i les tendències socials. És un format que s’adapta a les necessitats del bevedor de vi modern.

No Comments

Post A Comment